Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Omdat 2020 een gek jaar was zijn veel mensen benieuwd wat hen in 2021 staat te wachten. Natuurlijk kan niemand helemaal in de toekomst werken. Wel zijn er mensen die je een beetje op weg kunnen helpen. Dit zijn de waarzeggers of mediums. Door middel van energie kunnen zij zien tegen welke dingen je aanloopt. Wil je meer weten over wat een online medium voor je doet? Lees dan zeker dit artikel.

#1 Hoe vind je een medium?

Mediums zijn eigenlijk overal. Belangrijk is dat je de weg ernaar toe weet. Niet iedereen loopt te koop met zijn of haar spirituele gave. Tegenwoordig zijn ze makkelijk te vinden via een platform als Paravisie. De mediums worden geselecteerd op hun gaven door de mensen achter het platform zelf. Je treft dus echt mensen die je verder kunnen helpen. 

#2 De vragen waar je mee terecht kan

De vragen waar je mee terecht kan zijn heel uiteenlopend. Het kan gaan over een baan, een relatie of wellicht heb je meer een algemene vraag. Een online medium maakt connectie met jouw energie. Hij of zij is heldervoelend, -ziend of -wetend. Via boodschappen van geesten of engelen komt het medium erachter welke stappen goed voor jou zijn om te ondernemen. 

#3 Verschillende methodes waarop een waarzegger werkt 

Een online medium gaat op verschillende manieren te werk. Iedereen heeft zo zijn voorkeur. Het wordt gedaan met tarotkaarten, een pendel, aura lezen of er wordt ingetuned op jouw energie. 

#4 De medium 2.0 – wat is er anders?

Vroeger had men het klassieke beeld van een waarzegster met een kristallen bol en een paarse jurk. Dat kwam in de buurt van het klassieke figuur van de heks. Tegenwoordig is dat anders. Het online medium zijn dames en heren die er net als ieder ander uitzien. Verwacht dus ook niet een heel zweverig verhaal waar je niks mee kan. Een medium geeft je graag praktische handvatten op basis van je voorspelling. Iets waar je mee kan in het normale leven. 

#5 Voorspellingen zijn spannend en verrassend 

Voorspellingen kunnen soms hard aankomen. Dat heeft te maken met de kaarten die je krijgt, zoals ‘De Dood’. Veel mensen schrikken hiervan. Maar ook zo’n kaart heeft een positieve kant. Een kaart als ‘De Dood’ staat voor het loslaten van het verleden en een nieuw begin creëren. Eigenlijk is dat heel mooi!