Een kledingmerk dat constant streeft om de beste te zijn en het maximale eruit te halen. Een merk dat de reis van de oprichter om obstakels te overwinnen weerspiegelt. En een merk dat de belangrijkste pijlers heeft, namelijk vrijheid, tailoring en tijdloosheid. Het klopt dat dit hele ambitieuze woorden zijn, maar dit kleding van merk van Nederlandse bodem maakt het allemaal waar. En niet alleen dat, maar nog veel meer.

In Gold We Trust, de filosofie erachter

Je bent nu natuurlijk heel nieuwsgierig geraakt over wat voor merk dit artikel gaat. Het gaat om In Gold We Trust. Het merk kent zijn oorsprong in het jaar 2012 toen Eric Franzel het merk oprichtte als onderdeel van een modelijn van Franzel Amsterdam. In Gold We Trust is vooral geïnspireerd geraakt door atleten. Het is de filosofie van dit merk om voor goud te gaan en niet minder. Dit willen ze bereiken door dag in dag uit weer te presteren door vertrouwen op wilskracht en instinct. Goud staat voor deze geniale Nederlandse ontwerpers voor een bepaalde manier van denken. Het duidelijk streven naar uitmuntendheid en kwaliteit is in het belang in hun gemeenschap en milieu.

De behoefte om als vooraanstaande kledingmerk steeds te evolueren

Het merk is geïnspireerd door eerdere ontwerpen van het modemerk Franzel Amsterdam. Dat bleek een heel goed startpunt te zijn voor In Gold We Trust. Ze stellen zich voorop om vakmanschap, kwaliteit en hoge productie-waarde toe te voegen aan de collecties. Zo wordt dan ook elke product gemaakt door een team van grote talenten met een stijl dat steeds evolueert. Deze talenten, of ontwerpers, raken beïnvloed door hedendaagse trends, culturen en diverse generaties. Door de behoefte om steeds weer te evolueren en aanpassen, beperkt In Gold We Trust zich niet tot grenzen. Nee, dit merk laten zaken gebeuren buiten de grenzen van de comfort-zone. De echte essentie komt van binnenuit. De kledingstukken vormen een soort van canvas voor creativiteit en expressie.

De In Gold We Trust hoodie

Een van de topproducten van In Gold We Trust is de In Gold We Trust hoodie. Dit kledingstuk is kwaliteit van buitencategorie, erg comfortabel en zeer stijlvol. Je vindt het assortiment van hoodies in allerlei soorten en maten. Er zijn genoeg kleuren in te vinden zoals zwart, khaki, grijs en donkerblauw. Simpel maar krachtig. Wil je hip wit of knalrood? Ook deze kleuren levert In Gold We Trust en daarmee val je er net even wat meer mee op. Niet echt een fan van hoodies? In Gold We Trust staat ook bekend om het aanbod van prachtige sweaters en stijlvolle sweaters. Dit Nederlandse top kleding merk heeft voor iedereen wat.