Laminaat als vloerbedekking wordt steeds populairder. Niet te verwonderen wanneer je de voordelen van dit materiaal als vloerbekleding op een rijtje zet. Laminaat plaatsen is relatief eenvoudig, maar laat je toch best over aan experten zoals die van Laminaat Expert bijvoorbeeld. Die plaatsen je laminaatvloer volgens het boekje. Gaat er toch iets fout dan heb je de geruststelling van een garantieperiode. Tijdens deze periode worden tot de kleinste foutjes hersteld zonder het je ook maar één euro kost. Je laminaat gratis leggen? Zelfs dat kan bij de Laminaat Expert – specialisten in het leggen van laminaat. Je krijgt daarbij de keuze tussen drie diverse formules aangepast aan je budget. Je hebt daarbij de keuze uit een pakket met het goedkoopste, het meest gekozen en laminaat met de beste kwaliteit. Zo is er altijd wel één formule die bij je situatie past. Mooi toch?

Drie voordelige formules met gratis plaatsing van je laminaatvloer

De Laminaat Expert stelde drie pakketten samen met telkens gratis plaatsing van je laminaatvloer door geschoolde en ervaren parketteurs. En nog straffer: op je gratis geplaatst laminaatvloer geniet je van een lange garantieperiode. En nadat je rustig en met maximale privacy je favoriete laminaatvloer koos wordt alles gratis en volgens afspraak

Ondervloer gratis leggen

Voor er met het plaatsen van je laminaatvloer kan gestart worden, moet eerst de ondervloer worden gelegd. Je vraagt je wellicht af waarom een laminaatvloer een zogenaamde ondervloer nodig is. Vergeleken met een houten vloer is laminaat een opvallend dun en flexibel materiaal. Die heeft versteviging nodig en daar zorgt een ondervloer voor. Daar boven op zorgt zo een ondervloer voor meerdere voordelen. Zo zorgt hij voor een betere thermische en geluidsisolatie. Een goed aangelegde ondervloer beschermt je laminaat ook tegen allerlei beschadigingen. De voordelen van een ondervloer op een rij:

  • Zorgt voor een aangename kamertemperatuur in alle seizoenen
  • Houdt storende geluiden buiten
  • Beschermd tegen opstijgend vocht
  • Zorgt voor een langere levensduur van je laminaat
  • Is comfortabel en onderhoudsvriendelijk

Naast het gratis plaatsen van je laminaatvloer is ook het leggen van je ondervloer door Laminaat Expert gratis.

Bij je professioneel geplaatste laminaatvloer horen naast een ondervloer ook de bijpassende plinten als afwerking. Je hebt daarbij de keuze tussen hoge en lage plinten. En die plinten worden ook door de Laminaat Expert deskundig geplaatst aan de laagste prijs. Zowel je laminaatvloer als je ondervloer en de bijhorende plinten laat je best door dezelfde parketteurs plaatsen. Die nemen al je kopzorgen uit handen.